Over Marjan

Een sociale administratieve duizendpoot

Mijn naam is Marjan Hof. Vanaf 1990 ben ik al werkzaam in de administraties. Begonnen bij een accountantskantoor in Dronten (met name agrarische sector) en daarna bij diverse administratie- en accountantskantoren en bij diverse zelfstandigen ervaring opgedaan. Grote ondernemingen met complexe administraties of de kleine zzp-er die net gestart is. Het maakt niet uit hoe groot je administratie is, je bent altijd welkom. 

Momenteel werk ik met name met Exact (ook de online versie) omdat zij het meest uitgebreide en gebruik vriendelijkste pakket maken. Je kunt zelf de administratie verwerken waarbij ik de controle doe, maar je kunt ook alles simpel aanleveren in ordners. 

De intake/kennismaking is altijd gratis zodat we samen kunnen kijken waar de problemen zitten en of we die samen aan kunnen pakken.

Als ondernemer wil je je richten op de zaken die je leuk (en belangrijk) vind. Voor de meeste ondernemers is dat niet de administratie of de belastingaangifte. Helaas heb je die gegevens wel nodig en kun je beter bij zijn, dan dat je maanden achter loopt met de papieren.

Vanaf 2020 zijn de werkzaamheden uitgebreid met budgetcoaching, budgetbeheer en schuldhulpverlening minnelijk traject. Dit omdat ik merk dat er veel mensen met financiële problemen zijn die niet goed weten wat er allemaal kan (of moet) tegenwoordig.