Welke diensten kunnen wij aanbieden

Administratie

Wij kunnen uw gehele administratie uit handen nemen. Daarvoor hanteren we diverse mogelijkheden. Maar u kunt ook een deel van de administratie zelf doen waarbij wij u helpen met de zaken die u lastig vindt. Kortom wij overleggen met u wat voor u de beste oplossing is.

Kijk op het tabblad pakketten voor de basismogelijkheden

Automatisering

Wij hebben de kennis in huis om u te helpen met uw website of webshop. Wij kunnen ook het gehele beheer van u overnemen zodat u zeker weet dat u goed zichtbaar bent in de digitale wereld.

Deze begeleiding gaat altijd in overleg met u tegen een vooraf vastgelegde opdracht en prijs zodat we beide weten waar we aan toe zijn

Interim

Mocht u tijdelijk handen te kort komen in uw onderneming, dan zijn wij ook inzetbaar als tijdelijke hulp. Deze overbruggingsperiodes gaat meestal op uurbasis. Hierbij kunt u denken aan overbrugging ziekteperiode vaste werknemer, extra handen nodig voor de jaarafsluiting, overgang naar een nieuw software pakket, maar ook kijken naar de uitbreiding van de financiële administratie etc.


Na een intake gesprek bepalen we samen waar u extra hulp nodig heeft, wat het opleidingsnivo is en wat het kostenplaatje is.