Administratiepakketten

Kies 1 van de basispakketten

Pakket handmatig

Het meest simpele pakket waarbij u alle bonnen, facturen en bankafschriften 1 keer per jaar bij ons inlevert. Wij verzorgen dan de gehele administratie, de jaaraangifte omzetbelasting, de jaarrekening, uw aangifte inkomstenbelasting (en die van uw fiscaal partner). 

Maandtarief vanaf € 30,- excl. btw tot  200 mutaties per jaar (btw-aangifte per jaar)

Pakket traditioneel

U levert ieder maand of ieder kwartaal alle bonnen, facturen en bankafschriften bij ons in. Wij verzorgen de gehele administratie, doen iedere maand of kwartaal de aangifte omzetbelasting, stellen uw jaarrekening samen en leveren uw aangifte inkomstenbelasting in (samen met die van uw fiscaal partner)

Maandtarief vanaf € 65,- excl. btw tot 200 mutaties per jaar (btw-aangifte per maand of kwartaal)

Pakket modern

Hierbij levert u de gehele administratie digitaal aan via een administratiepakket. U geeft ons hierbij toestemming dat wij in uw financiële administratie kunnen werken. Wij controleren maandelijks of per kwartaal de gehele administratie, corrigeren de administratie, doen iedere maand of kwartaal de aangifte omzetbelasting, stellen uw jaarrekening samen en leveren uw aangifte inkomstenbelasting in (samen met die van uw fiscaal partner). Dit pakket kan ook door grotere ondernemingen of door BV's gekozen worden

Maandtarief vanaf € 40,- excl. btw. De hoogte van het tarief is afhankelijk van de grootte van de onderneming, alsmede de vorm van de onderneming (zzp-er, eenmanszaak, vennootschap onder firma, BV) 

Pakket salarisadministratie

U geeft maandelijks alle personeelsmutaties aan ons door per mail of per app. Wij verzorgen dan de gehele salarisadministratie. Verwerken de salarissen, leveren de aangiften loonheffing en verzorgen het jaarwerk voor de salarisadministratie. 

Dit pakket kan ook los gekozen worden (wij doen alleen uw salarissen, maar niet de financiële administratie). U betaald dan een toeslag voor het gebruik van een administratie in Exact-online.

Het tarief is afhankelijk van de werkzaamheden en het aantal personeelsleden (loonstroken per maand).

Daarnaast kunnen wij u helpen bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst, of de verlenging van een arbeidscontract.